marți, 24 septembrie 2019

Dulciuri raw vegan in Sibiu
Salutare oameni dragi! M-am relocat cu drag in frumosul oras Sibiu. Cum asa? Uite-asa! Dragostea te duce si te aduce si te invarte si te ameteste si oriunde esti acasa atunci cand langa tine ai un om drag si iubit. Asadar, mai timida eu asa, dar cu dorinta mare, va stau la dispozitie pentru a va prepara dulciuri si torturi raw pentru aniversari si alte ocazii. Voi imi scrieti pe email ce fel de tort va doriti, pentru cate persoane iar eu va trimit detalii si sugestii pentru a va da musafirii pe spate literalmente! De nu doriti tort, facem alte dulciuri numai bune de savurat fara nici un pic de vina. Ce spuneti de asta?

Torturile, precum si alte dulciuri, se pot face pentru copilasii de la minim un an, pana la strabunicii de 102 de ani.
Also, pentru a avea timp de hidratat/deshidratat nuci si cumparat ingrediente, va rog sa ma anuntati cu minim 2 zile inainte de eveniment. Pentru un platou cu diverse dulciuri ar fi minunat sa stiu chiar cu 3 - 4 zile inainte (pentru a avea timp sa pregatesc toate cele).
Torturile le fac doar pe baza de comanda, asadar nu am nimic "pe stoc" si nu pot pregati o comanda (tort) in cateva ore.

Ca si materie prima pentru manufacturarea torturilor folosesc: pt blat migdale (sau nuci, caju) , curmale si ulei de cacao/cocos, iar pentru crema caju, ulei cocos/cacao, miere si fructe. Daca sunteti alergici la un anumit tip de nuca ( alune de padure, migdale, caju, nuci de-ale noastre) sau la miere, va rog sa specificati acest lucru cand faceti comanda. Mierea poate fi inlocuita cu alt tip de indulcitor, la fel si nuca ce va provoaca alergie ( la cerere, pot prepara tort fara nici un tip de nuca).

De aveti intrebari, va astept la comentarii, sau pe email: bacalu.corina@gmail.com
Variante de tort mai puteti gasi si aici, in cartea mea de retete. Desi... combinatiile si posibilitatile sunt infinite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...