miercuri, 19 octombrie 2011

Emotii si bucurie mare!

Tot am zis ca fac rost de poze de joia trecuta, sa pun aici, sa vedeti si voi cum am fost. Nu am reusit insa sa le am in posesie, dar m-am gandit ca ar fi frumos sa scriu cateva cuvinte despre acest eveniment.

Gizas... cate emotii am avut! Nici prin gand nu mi-a trecut ca voi avea parte de o asemenea experienta asa de curand! Si de public numeros, interesat de hrana vie. Parca nici acum nu imi vine a crede! Au fost peste 50 de persoane.
Cu o zi inainte mi-am pregatit cateva puncte cheie pentru speech. Socoteala de acasa insa nu se potriveste cu cea din targ. Am vorbit singura prin casa, m-am uitat si in oglinda, am zambit de era sa fac febra la falcute. Dar cand am ajuns in fata oamenilor am incremenit! :))) In sensul bun!
Publicul venit a fost minunat! Cu totii au fost foarte atenti la ceea ce am vorbit, au aprobat spusele mele (lucru care este incurajator pentru un vorbitor nou in public) Cateva persoane le cunosteam deja ( virtual si personal) si vreau sa le multumesc ca au venit! (Beatris si Gabi Antohi, Andreea Mailat, Andree, Magda Vacariu)
Ii multumesc totodata Alinei Ariton, locatiei Arhive. Si ii multumesc Ramonei Chivereanu pentru ajutorul ei. Zau ca nu stiu ce m-as face fara ea!

In linii mari am vorbit despre mancare. Despre hrana vie, ce ne ofera ea. Daca putem trai fara carne. Despre cateva superalimente. Am povestit ce m-a determinat sa adopt acest stil de viata. Apoi am facut o mica demostratie culinara si am pregatit si pentru invitati, pentru a degusta. Am anuntat totodata ca impreuna cu revista 24fun, vom organiza workshop-uri. Caci imi doresc sa va invat sa mancati sanatos si gustos. Foarte mult! Detalii in curand pe blog.

5 comentarii:

  1. Felicitari, Corina! Ai un talent extraorinar in ceea ce priveste arta culinara raw, si iti doresc sa ai parte numai de lucruri minunate, pentru ca meriti cu adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari ...incerc si eu un semi- raw...daca se poate spune asa ceva...poate in timp...

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Corina,
    Felicitari! Bravo, foarte frumos si la obiect.
    Te imbratisez,
    Mia

    RăspundețiȘtergere
  4. Servus Corina. Am vrut sa iti dau feedback imediat dar am si plecat in concediu dupa prezentarea ta. Am vrut sa vin si din solidaritate (sincer avem un pic emotii ca o sa fie lume interesata de asa ceva si am zis hai sa mergem si noi in cad de..., dar spre surprinderea si fericirea noastra au fost multi si ne-am bucurat atat pentru ei, cat si pentru tine).
    Mie mi-a placut, o sa mai vin - data viitoare si insotita (am povestist unor prieteni si au fost interesati :) ).
    Mult succes in continuare si asteptam urmatoarea tura.
    Hug,

    RăspundețiȘtergere
  5. Simona, iti multumesc tare mult!
    Coco.. incet si sigur!
    Mia, iti multumesc mult!
    Beatris, ma bucur taare mult ca ai venit. Si eu am fost tare bucuroasa si surprinsa cand am vazut atata lume prezenta! A fost tare fain, lasand la o parte emotiile uriase ce le-am avut!

    Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...