luni, 10 octombrie 2011

Macadamia Cheese

Este scumpa la vedere, la portofel, dar este buna tare la gust! Reteta este foarte simpla

Ingrediente:
200 gr nuci macadamia
jumatate de ceapa
2 linguri de lamaie
sare dupa gust.

Preparare:
Se pun in robot nucile de macadamia si se mixeaza impreuna cu restul ingredientelor. Fiind o nuca grasa, se va transforma destul de repede intr-o compozitie foarte cremoasa, pe care o poti modela in toate formele ce doresti.

Pentru ca mi-a ramas ceva branzica si nu aveam de gand sa o mananc repede, am pus ce mi-a ramas in congelator. Apoi intr-o zi mi s-a facut pofta, am scos de acolo vreo 3 linguri de branza si am pus-o in deshidrator sa se dezghete mai repede. Rezultatul: branzica arata ca si casul framantat! Am pus-o intr-un ardei gras galben si am mancat-o cu varza de Bruxelles.
Si mai am in congelator...

5 comentarii:

  1. Si eu sunt fan branza din toate felurile de nuci...si chiar de macadamia nu am incercat inca dar cu prima ocazie in care voi zari aceste minunate nuci si se va intampla sa am si bani in portofel, vorba ta, mi-o voi achizitiona. o zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. zici ca este prajiturica ! cam scumpute nucile , dar odata asa...merge !

    RăspundețiȘtergere
  3. Alina.. Vine mintenas Craciunul.. si il rogi pe Mosu sa iti aduca nuci de macadamia! ;)

    Coco.. sunt scumpe.. precum semintele de pin.. dar atat de bune.. of of.. mai maiii....

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...