miercuri, 12 octombrie 2011

Ne vedem joi?

Dragii mei cititori, intrerupem acest program (oricare o fi el) pentru o informatie de ultima ora!!!
Se intampla maine.. 13 octombrie.. de la ora 20.... la Arhive..
Va invit cu drag la un eveniment mult dorit si asteptat si iata si realizat.. Ei bine.. acolo.. eu, ma voi intalni cu voi.. O sa ma cunoasteti, o sa imi puneti intrebari, o sa ma ciupiti de obrajori sa puteti crede ochilor ca o persoana ce nu a mancat carne, lapte si oua, ci doar legume, fructe seminte si nuci a reusit sa supravietuiasca pe aceasta lume timp de 18 luni.. si este perfect sanatoasa si imbujorata (asta s-ar putea sa fie mai mult de la ciupitul de falcutze :)))

Maine seara va voi vorbi despre subiectul meu preferat: EU... :))) Dar va mai zic eu si altele, sa nu incep sa sughit!
Apoi va voi face o mica si scurta demonstrawtie culinara cu degustare. Aceasta intalnire este un intro pentru evenimentele ce vor urma sa vina - workshop-uri- in care va voi invata sa gatiti alaturi de mine cele mai delicioase si bunacioase mancaruri raw ever! Nu-i minunat? Eu abia astept sa gatim cu toti, sa creem mancare dupa personalitatea fiecaruia si starea de spirit.. sa radem, sa glumim, si pe furis, sa ne lingem degetele... si blidurile :))))

Si pentru ca vorba lunga-i saracia omului.. va astept maine la Arhive. Detalii locatie la un click distanta! Intrarea libera!
Mii de multumiri Alinei Ariton de la bv 24 fun!
Va pup!

14 comentarii:

  1. Draga Corina, ma bucur mult de acest eveniment. Joi seara predau chiar langa Arhive, dar termin tarziu; totusi sper sa ajung inainte sa pleci. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ooo.. ce fain. Pai cred ca pana la ora 22 tot o sa ma intind. Ar fi minunat sa te cunosc! Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau ca nu pot sa stau langa tine "sa-ti ciupesc obrajorii", dar ma multumesc, in aceste conditii, sa "te vad" pe blog.
    O seara foarte placuta,

    RăspundețiȘtergere
  4. Ioooi, ce faaaaaaaaaain!! Ma bucur tare mult ca ai inceput seria ( sper eu!!:) de evenimente de acest gen. Sper sa organizezi si in weekend ca sa pot ajunge si eu de la Sibiu. Iti urez succes ( desi stiu deja ca o sa ai) si astept cu nerabdare pe urmatorul la care sper sa pot participa. Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu imi iau o prietena si viiiiin :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca era anuntata din timp intalnirea, poate ajungeam.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hei, va multumesc. A fost absolutamente minunat! Obrajorii mei au fost rawz toata seara, fara sa ii ciupeasca cineva.. ci din cauza emotiilor.
    Bogdan, vor mai fi evenimente, si vor fi anuntate din timp. ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Scumpa mea,

    Te urmaresc de ceva vreme, dar abia acum ¨ma incumet¨ sa iti scriu:)
    Stii ce mult te indragesc? Foooarte mult...Din scrierile tale concluzionez ca ai un mare drag de Andreea Lazarescu.De aceea, cred ca ma intelegi,pentru ca tu, Corina, esti Andreea mea:)
    Te iubesc pentru franchetea ta, pentru bunatatea ta, pentru ceea ce ai devenit tu,pina si pentru cum explici retetele pe blogul tau.E un mod mai natural, mai deschis, mai crud si mai curat:)Nu mai vorbesc de cum decorezi bunatatile, deci esti (ca si mine, sac,sac) o mare Hartista :))

    Una peste alta, astazi am facut branzica de migdale.Este pusa la scurs, abia astept sa o gust...
    Am incercat sa-ti scriu pe blog, dar nu reusesc sa ma loghez , poate e din cauza calculatorului meu..
    Te imbratisez cu maare drag si astept sa-ti savurez vorbele, trairile, retetele faurite ...
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  9. Irina.. vai cat de frumos mi-ai scris. Si daca tot o pomenim pe Andreea ( probabil ca la cati o pomenesc, un sughit in plus nu mai conteaza) inteleg perfect ce imi spunea ea cand primea (si inca mai primeste of course) astfel de mesaje de la oameni. Ca se ridica tot parul di pi corp de fericire! ASA-I! M-am zbarlit toata de bucurie!
    Lumea mea a luat o intorsatura cum nu as fi visat niciodata si fiecare zi este o mare sarbatoare! Am devenit implicata in acest stil de viata 100% si incerc sa il promovez oriunde si oricui are ochi sa auda si urechi sa vada :)))) Cum sa nu ma dedic trup si suflet voua, cand primesc astfel de cuvinte frumoase? Rasplata este enorma si mai presus de orice altceva in aceasta lume!
    Te iubesc si eu la fel de mult, caci mi te simt aproape de suflet, pe aceiasi lungime de unda ( ca deh, suntem amandoua Hartiste :))
    Ce frumoasa imi este viata! Imi vine sa dansez de bucurie!

    Sa mai imi scrii.. si cum a iesit branzica.. si nu numai. Ca tare mi-ai inseninat ziua!
    Te pup si te imbratisez draga Irinuca!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ehehe,m-am indesat la comentarii:) Si la trebaluit, ca tare mi-au umblat manutzele :))
    Din brinzica fermecata (pe care am amestecat-o cu ceapa multisoara si marar din abundenta) am mesterit vreo 4 ardei micuti, descapaciti pe care i-am ¨ imbogatit¨cu brinzica de migdale. Dom´le, bunatate, ce mai! Puteai sa juri ca e brinza de vaci sau stiu eu...urda? Cel mai sigur, un amestec intre cele doua:))
    Apoi am faurit tarta lui Praslea, cea cu mere.Iuhuhu, alta bunatate! Usoara si la facut si la papat, pentru mine a fost cu rol de mic dejun satios, generos ca gust si taare sanatos!
    Sa dea Domnul sanatate, voiosie si energie ¨compozitoarei¨sa ne mai adune laolalta cu asa retete fermecate:)

    RăspundețiȘtergere
  11. bine bine, dar la eveniment nu a existat si vreun pozar, sa vedem si noi ce s-a intamplat? si nu as refuza nici vreun filmulet, doua, pe youtube ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Din pacate, pozarul era absent :(
    Promit pe data viitoare mai multa "prezenta":)

    Astazi,inainte de-a iesi spre servici,am papat ultima jumatate din tarta lui Praslea.Datorita taritei de psylium,era ferma ca o cocoana cu prestanta :))(am pus-o intr-un inel alimentar, din care am scos-o cu mare usurinta azi) si per ansamblu, de-li-ciu.Ma gandesc s-o fac din nou astazi,cu ananas in loc de mere si cu smochine deshidratate in loc de curmale,pentru pastrarea unui indice glicemic "de gasca":)
    Numai bine tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  13. Andreea, fu un pozar la eveniment dar inca nu am pozele. Voi scrie insa si asa cateva cuvinte despre eveniment.

    Irina, sa inteleg ca ai fost si tu la prezentare? De ai fost, pe unde ai stat? ca poate imi amintesc de tine!

    Ideea cu ananasul si smochinele... oioi.. este fantastica! Va merge de minune! Te pup si merci inca o data pentru mesajele tale nazdravane si amuzante!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...