miercuri, 6 iunie 2012

Rawstaurantul Simplicity



 De doua saptamani incoace gura nu-mi mai tace... si mana mea tot face... bunataturi ( cum spun cei ce le degusta). Dragii mei, am deschis restaurantul raw vegan in Brasov. Este un loc fantastic, si drag imi e cum nu va puteti imagina. Suntem o echipa super de 4 oameni priceputi si pasionati de ceea ce facem.
 Si ii putem pune la numaratoare si pe Raul si mititelul David, doi nazdravani cu ochi maaaari si gene lungi numai bune de fal-fal sa iti topeasca sufletelul. Uite-asa!
   Ar fi foarte multe de povestit, dar ma striga patutul din dormitor. Pe scurt, vreau sa multumesc lui Florin ca a facut conexiunile cand trebuia, unde si cu persoanele cele mai potrivite din lume! Sa multumesc Mihaelei pentru tot sufletul ce l-a pus, iscusinta si mintea ei ascutita intre ale afaceritului. Multumesc lui Marius ce le leaga si le dezleaga pe toate numai cum el poate stii. Multumesc Ancai Fetcu pentru imaginea si design-ul restaurantului raw, Alinei Ariton pentru suportul media si toate sfaturile ei ce ne-au fost de real folos. Multumiri echipei ( Ramona Chivereanu, Bianca Galatan, si tuturor celorlalti) si celor ce ne-au indrumat pasii, ne-au oferit sprijin si sfaturi bune. Multumim lui Sandor de la Bibas, orasului Targu` Secuiesc de unde ne-am luat mobila, farfurii, accesorii... si am mai fi luat un magazinas cu totul de acolo direct la noi in restaurant dar na... nu s-a putut :))). Multumesc parintilor mei dragi (caci datorita lor exist :P) , si multumesc scumpului meu drag Alin ca este alaturi de mine!
  Multumesc universului si va multumesc voua, ca ne treceti cu drag pragul.
Multumiri, plecaciuni si pupaturi!!









 
  

 





11 comentarii:

  1. Bravo, Corina! Ma bucur din suflet pentru tine! Vara asta sigur iti trec pragul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitatri, Corina! Multa bafta iti doresc :)
    Cu prima ocazie cand ajung in Brasov, musai va vizitez :)

    RăspundețiȘtergere
  3. super , o sa vin la primul drum prin Brasov !

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari, Coria!! Abia astept sa mananc la rawstaurantul cu pricina :) te pup si mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  5. v-as calca si eu pragul dar sunt din Bucuresti....cam departe.... Succes , va doresc c sa aveti multi musterii....

    RăspundețiȘtergere
  6. Woooow! Super! Superb!
    Felicitari pentru bunul gust!
    Daca trec prin Brasov voi vizita cu siguranta locul si voi gusta din bunatati!
    Succes in toate!

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari, arata demential... dar am si eu o curiozitate: ce cauta atatea bauturi alcoolice in raft daca este restaurant raw vegan?

    RăspundețiȘtergere
  8. BRAVO!!! Foarte chic locatia! Foarte frumos interiorul(simplu, luminos, discret,linistitor) si cred ca ti se potriveste . Sa aveti cat mai multi clienti la papa bun si... nu ne uita si pe noi astia care nu putem dacat sa salivam de la distanta. Adica, nu e un repros, stiu ca esti foarte ocupata si probabil seara vezi numai patutul, dar mai da de veste din cand in cand ca tare ne bucuram sa te auzim .Plus ca nu mai are cine sa ne dea sfaturi bune si retete si mai bune. Sa ai un weekend aglomerat acolo .Gilda

    RăspundețiȘtergere
  9. Multa bafta!
    Arata minunat si cu siguranta ca-ti voi face o vizita in drumul meu spre Timisoara. Poate ca pe la toamna daca am timp. Puo cu mare drag, si mukt succes.
    Gratiela Carmen

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place la nebunie! are un aer asa boem si frantuzesc...clar o destinatie cand o sa trecem prin Brasov! Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  11. Va multumesc mult de tot tuturor! Imi salta inima de fericire! Va asteptam cu drag la rawstaurant!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...