miercuri, 13 martie 2013

Campanie de 3 bucurii in fiecare zi

My Bro, bucurandu-se de un burger vegan (in mare parte raw, exceptand painea)

 Astazi mi-am propus un lucru minunat: in fiecare seara sa imi astern pe hartie/blog/facebook/in suflet/intr-un caietel imaginar, 3 lucruri minunate facute in decursul zilei ce se incheie! Si o sa enumar si mesaje primite de la prieteni/cunostiinte/admiratori ( na, ca am si din astia :p ). Lucrurile frumoase trebuiesc spuse DES, facute DES, sa se inDESeasca si sa se inmulteasca.. Asa-i ca zic bine?

  Asadar, astazi pornesc campania:  
 3 bucurii in fiecare zi! 

Eu astazi:
1. Am preparat un guacamole special ( un client a dorit neaparat avocado, si pentru ca nu era f copt pentru pasta, l-am taiat pe jumatate, l-am feliat, am pus sare, lamaie, nitzcaia rosii langa si un strop de usturoi si l-am servit cu drag). Rezultat: client incantat, fericit si cu burtica plina!
2. Hranit porumbei in Piata Sfatului. Am decis sa fac o plimbare prin centru, si am hotarat din senin ca astazi sa hranesc porumbeii din zona. Am fost la un petshop si am cumparat seminte de 3.45 lei si am mers repede repede in piata sfatului. Erau ceva porumbei ce mancau niste covrigi ceva.. dar cand am aparut eu cu semintele... ioi ioi... au venit toti buluc gramada, unii peste altii.. gruu gruuu... gluu gluuu ( ah, fara glu glu, caci asa face curcanu :))) Si fiind foarte curioasa sa vad daca imi mananca din palma, m-am lasat in jos usor, mi-am pus seminte in palma si am asteptat neclintita. Si a venit mai intai un porumbel si a inceput sa manance.. Ma gandeam ca poate o sa ma loveasca cumva cu ciocul.. dar sunt atat de dragastosi, dragalasi si delicaaaati.. Apoi a mai venit un porumbel.. si apoi inca un porumbel ce si-a pus si o gheruta pe mana mea, sa fie sigur ca nu plec.. Si cu varful degetelor le simteam penele moi si catifelate... Ii mangaiam fara ca ei sa isi dea seama :P A fost MAGIC!! Abia astept sa repet experienta!
3. Mi-am pus muzica pe telefon de relaxare, si in timp ce asteptam autobuzul sa vin acasa, am inceput sa dansez in statie, cu pasi mici, ( un pas inainte.. doi inapoi, unu la dreapta si jumate la stanga.. tra la ... l alllaaa.... ) Si ajunsa acasa, in spatele blocului ( unde este ceva mai intuneric) mi-am aruncat privirea in sus si am vazut muuuulte stele stralucitoare. Combinate cu acordurile unui acordeon pe muzica frantuzeasca de relaxare... pfff.. a fost fantastic! Am plutit mai apoi pana in casa, unde am constatat ca cei de la gaz au venit si au pus sigiliu la gaz ( am uitat sa platim factura la timp) ... Eii.. si ce daca? Sunt prea zen!

Ce mi-au mai scris prietenii? sa vedem:
> "1. Pai am multumit pentru tot ce am si nu am prea multe, dar e ok 2. Am pus in gradina legume si plantele de anul asta multumind cu recunostinta Mamei Pamant pentru ce ne daruieste 3. Am implinit asteptarile cuiva care abia astepta kiturile de plante comandate ca sa si le cultive. My 2 cents "
> "Am convins familia sa se apuce de baut smoothie verde ( asta ii cat 3 bucurii la un loc!!)"
> "1. Am dansat. 2. Am facut o reteta de cartofi dulci la cuptor mai sa-mi musc degetele . 3. M-am ingrijit de plantuta mea de busuioc, un mic puf de primavara numai bun de parfumat casa. "
> "am vorbit frumos cu toata lumea :))) si sunt inconjurata de multi care nu merita asta"
"1. Mi-am cumparat inca un puzzle 3 D , 2. am ras impreuna cu o prietena, 3. am facut o bunaciune de salata cu baby spinach"
> "1. Le-am dat de mâncare porumbeilor, turturelelor și pisoilor de la bloc 2. Am fost baby-sitter 3. Mi-am făcut la blender un sos genial pentru paste. Roșii proaspete, leurdă, ceapă, sare, piper, ulei de măsline."

Nu-i asa ca sunteti mai bucurosi? Ia sa faceti si voi maine asa! Musai 3 bucurii de indeplinit! 

Si in final, sa va aud... toate mainile in picioare...  toata lumea everybody: Ma bucur cum s-a bucurat bucuroasa Bucuroaia din Bucuresti de bucuria lui Bucurel cand s-a intors Bucurel bucuros in Bucuresti.   
Si acum repede repede! Mabucurcums-abucuratbucuroasaBucuroaiadinBucurestidebucurialuiBucurelcands-aintorsBucurelbucurosinBucuresti.    :))))))))))))))

9 comentarii:

  1. Ideea ta e geniala!Felicitari pentru initiativa,o sa-ti faca foarte bine:D Eu tot asa procedez,insa pe hartie:) Dar da rezultate crede-ma;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Claudia, iti multumesc tare mult. De la mine pentru tine, pupici multi.. si veselie!!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. .. in care veti gasi... numai copiii... si bucurii.. :P
      Multumesc!

      Ștergere
  3. Buna Corina!

    Ma bucur mult ca am descoperit blogul tau. Cu siguranta ma va inspira in ceea ce mi-am propus. Imi plac explicatiile tale, retetele si, nu in ultimul rand, pozele. Sunt mai noua pe taramul raw vegan si as vrea sa te intreb daca imi poti recomanda un furnizor de ingrediente. Am cumparat pana acum de la magazine naturiste, dar cantitatile sunt mici pentru cineva care doreste sa isi schimbe regimul de viata. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Cris! Ma bucur ca mi-ai descoperit blogul si sper sa iti fie de folos! Multumesc pentru vorbele frumoase. Ingrediente gasesti din belsug pe www.driedfruits.ro. ;)
      Daca faci comanda de 500 ron, ai transportul gratuit. De nu, poate mai gasesti pe cineva si comandati impreuna.
      Te imbratisez si te rog sa imi scrii aici sau pe email daca ai nevoie de vreun sfat sau ajutor da?
      Te pup

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspuns! Am dat "follow" pe FB pe pagina ta. Brasovul este orasul meu preferat! Si eu am un blog pe care l-am inceput in urma cu aproape un an, dar de atunci mi-am mai schimbat preocuparile si alimentatia. http://enjoymysweets.blogspot.ro/ Daca te vei uita, vei constata faptul ca numele nu prea se mai potriveste. Voi incerca multe retete raw si vegan asa ca sfaturile tale sunt binevenite. Pup, Cris

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...