luni, 28 noiembrie 2022

Meniu Raw Vegan

 In urma cu mai bine de 10 ani am realizat ca eu sunt cea mai importanta persona pentru mine si ca trebuie sa am grija de trupul, mintea si sufletul meu. Schimbarea incepe doar cu mine si incepe din interior. Asa am inceput sa ma documentez despre hrana. Nu stiam mare lucru pana atunci, ca nimeni nu te invata despre asta in scoala. Dar interesul a crescut pe masura ce citeam si descopeream cu adevarat ce inseamna sa te hranesti cu alimente corecte, ce fac ele in organism, cum ne mentin sanatosi sau cum ne vindeca de boli. Intelegeam ce rol au enzimele, unde gasesc vitaminele, ce fac proteinele in organism si cum organismul este cel mai puternic si complex sistem din univers si fiecare putem sa ne controlam acest sistem pentru a duce o viata buna si implinitoare. 


 

Organismul nostru este destept si capabil de a se autovindeca, daca ii permitem acest lucru. Daca nu mai avem grija de el, in scurt timp vom fi primii care vor sti: raceli, boli, oboseala, lipsa de energie, irascibilitate, dureri, depresii... toate sunt semne ca ceva nu facem bine. Nimanui nu ii place sa zaca in pat, sa tuseasca, sa aibe dureri, sa nu poata respira in voie, sa puna pe hold viata de zi cu zi, hobby-urile. Nu mai zic ca trebuie sa mergem la doctor, sa cumparam tratamente cu bani multi ( care oricum ne vor ascunde simptomele si nu vor vindeca cu adevarat cauza). 


 Evident fiecare organism are resursele sale si este diferit si nu la toata lumea reactia va fi asa. Unii oameni arata sanatosi pe exterior si par a duce o viata ok in ciuda faptului ca nu au deloc grija de alimentatia lor. Ii putem considera norocosi pana la proba contrarie cand se pot imbolnavi inexplicabil de o boala greu de tratat. Dar chiar si pentru ei, niciodata nu este prea tarziu pentru a se vindeca si a invata sa traiasca echilibrat.

 

Hrana vie este delicioasa. Hrana vie este diversificata. Hrana vie este terapie. Din fericire, hrana vie este accesibila tuturor iar diversitatea alimentelor in zilele noastre este covarsitoare. Ne putem bucura de alimente care sunt specifice pe toate zonele globului pamantesc, disponibile la foarte multe magazine, hipermarketuri si piete alimentare din zona in care locuim. Avem condimente si uleiuri presate la rece, avem produse deshidratate sau congelate, avem superalimente foarte usor de folosit, avem sute de site-uri cu retete de pe care sa ne inspiram, zeci de carti cu nutritie si terapii cu alimente, avem libertatea de a ne bucura de toate. Suntem indemnati pe canalele media sa ducem un stil de viata sanatos. 

 

Pentru cei ce nu au timp sa isi prepare hrana vie, pentru cei ce nu se pricep, pentru cei ce sunt curiosi si dornici de a incerca ceva diferit, vin in intampinare! Sunt Corina, "chef"-ul tau raw vegan personal!  Imi place la nebunie ceea ce fac si iti pun la dispozitie toata energia mea, cunostiintele mele si priceperea mea in prepararea meniului raw vegan de zi cu zi. In fiecare zi ma ocup sa ma aprovizionez cu cele mai proaspete produse, cumparate in cea mai mare masura de la producatorii locali (in functie de sezon), de la bacaniile mici ce aduc produse de cea mai buna calitate si de la magazinele naturiste fizice sau online

 


Va prezint doua variante de meniu raw vegan

  • varianta 1: o bautura, un preparat pentru pranz si un preparat pentru cina.
  • varianta 2: o bautura, un pranz si un desert.  

Varianta 1 contine o bautura preparata de mine ce poate fi o limonada cu diverse arome, un smoothie cremos, un fresh, o bautura energizanta sau un milkshake cu lapte din diverse nuci sau seminte cu fructe sau pudre cu arome diferite ori superalimente ( spirulina, ginseng siberian, chlorella, etc) . Pranzul este o mancare consistenta iar cina este un preparat mai lejer dar satios, cu multe fibre si enzime. Pretul difera in functie de numarul de zile in care alegi sa comanzi acest meniu. Livrarea este inclusa si ea in pret, oriunde in raza orasului Brasov. Intervalul orar in care fac livrarile este 10.30 - 12.00. Pretul unui meniu pe zi poate incepe de la 50 lei/zi ( la un abonament de 5 zile cu plata in avans), 60 lei/zi (abonament de 3 zile cu plata in avanz), 70 lei/zi fara abonament. 

Varianta 2 contine o bautura ( detaliile sunt mai sus), un preparat pentru pranz si un desert raw vegan. Pretul acestui meniu este de 50 de lei pe zi, livrare inclusa. 

 In fiecare zi meniul este diferit si diversificat pentru a bucura clientii de o gama variata de nutrienti , arome si texturi si va fi trimis celor ce sunt interesati in privat, via email sau whatsapp in fiecare zi de sambata pentru saptamana in curs.

Recomandarea mea ar fi sa incerci acest meniu pentru o perioada de minim 3 zile pentru a obtine un plus de vitalitate, energie si nutrienti. Daca vei alege sa consumi hrana vie pentru mai mult de 10 zile, beneficiile vor fi mult mai mari: vei slabi frumos, vei avea o stare de bine iar organismul va primi hrana de calitate si va mai da afara toxinele acumulate in timp. Pe langa toate acestea, vei experimenta o arta culinara total diferita de ce ai intalnit pana acum, vei descoperi gusturi noi,  vei da un reset organismului pentru a infrunta cu succes asteniile si bolile de sezon. Asa cum spunea un bun nutritionist, nu conteaza mancarea din viata ta, ci viata din mancarea ta! 

 Daca vrei sa stii mai multe, scrie-mi pe email, whatsapp sau suna-ma la 0768388404. Daca vrei sa comanzi altceva, scrie-mi sau suna-ma!Iti stau cu drag la dispozitie!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...