miercuri, 4 august 2010

My Story

Pentru ca m-am redescoperit si pentru ca ma simt fantastic de bine, fericita si implinita, vreau sa va impartasesc ce mi s-a intamplat de un an incoace.

Acum un an, eram nefericita, obosita si extrem de plictisita.
Stilul meu de viata era foarte banal. Se rezuma la trezitul de dimineatza, mers la servici, venit acasa si lucrat la calculator pana mergeam la culcare.
Mancare: ce gaseam rapid si cat mai la indemana. Starea mea de sanatate nu era una foarte buna. Aveam dureri de cap, dureri crunte de umar cu gat intepenit, dureri de spate. Eram mereu obosita si imi displacea total sa merg pe jos chiar si 50 m.
Viata mea sociala era nula. Aveam un tipar identic zi de zi si nu ieseam din el.

Cum am ajuns asa? Greu de spus. O parte din vina o reprezinta comoditatea. Imi era bine asa, sa stau cat mai mult, sa mananc ce imi place, cum si cand am chef..
O alta parte o reprezintau banii. Am muncit uneori si 18 ore pe zi. 18 ore de stat pe scaun, cu ochii priponiti in calculator. Nu am simtit cum acumulez kilograme peste kilograme. Cat despre satisfactia financiara.. nu a existat. Banii sunt facuti pentru a fi cheltuiti. Dupa 14 - 18 ore de munca zilnic timp de o luna, trageam linie. Ieseam cu brio pe zero. Cine sa ma mai inteleaga?
Sa va spun cum ma simteam cand ma priveam in oglinda? Groaznic. Imi era rusine si scarba de corpul meu. Eu.. care eram atat de frumusica si subtirica.. cum am putut ajunge in halul asta?
Poza de mai jos este facuta in iunie 2009. Ma reprezinta din plin. Asa eram eu. Si fizic, si psihic. Intr-o continua depresie…
Apoi dintr-o data.. am avut o revelatie! M-am trezit si mi-am zis ca nu mai pot continua asa. Aveam sa bat suta de kilograme in urmatorul an in ritmul acesta. Aaaa.. uitasem sa va zic cat am cantarit cel mai mult anul trecut. Cam 72 de kilograme. Dar tind sa cred ca am avut chiar mai mult. Cum arat acum? Ia priviti si va convingeti!



Pe parcursul a catorva postari, voi scrie despre transformarile radicale ce au avut loc in viata mea in ultima perioada de timp!

Va imbratisez si va iubesc!


10 comentarii:

  1. iubita ma bucur foarte tare pentru tine;) si totul a tinut si tine de vointa, de faptul ca la un moment dat te-ai ambitionat si te-ai hotarat sa lasi totul in urma si sa redevii piesa din tinereturi:) oricum, apreciez tot ce-ai realizat si te aplaud pentru perseverenta si ambitie!! te pup si te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Cori, te admir de cand te-am cunoscut si cu atat mai mult acum, cand ai reusit o performanta remarcabila. Ti se vede increderea in ochi, sclipesti toata si ma inspiri pe zi ce trece sa-ti urmez exemplul. Tot inainte! te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. wow, parca citesc povestea mea :) eu sunt in faza de inceput, dar uite ca imi da speranta succesul tau! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti multumesc ca imi multumesti. Este cel mai frumos lucru ce mi se intampla zi de zi. Da.. succesul va veni. Trebuie doar sa ti-l doresti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună, Corina!

    Trec acum exact prin ce-ai trecut tu când ai început, cu menţiunea că am vreo 85 de kilograme la 1.72. Blogul tău mă motivează să continui deşi uneori rămân în pană de idei: ce să mai mănânc?

    Te pup,
    Tatiana

    RăspundețiȘtergere
  6. Corina, iti citesc blogul doar de cateva zile, dar este o minunatie. De ceva timp ma tot bate gandul sa trec si eu la raw-vegan si citesc, citesc.... citesc, ma informez. Am ajuns chiar si la Restaurantul Barca sa-mi fac o parere, sa vad daca este de mine, si dupa acea masa m-am simtit incredibil, desi mancasem multe feluri. Ce ma motiveaza intr-adevar este povestea ta. Ma regasesc 100%. Am 27 de ani si 80 de kilograme la 170. Viata sociala: aproape nula. Refuz sa ies cu prietenii pentru ca nu ma mai simt bine in propria-mi piele, port aceleasi haine pentru ca nimic nu imi mai vine... ma lupt cu zeci de diete, dar nu duc niciuna la capat pentru ca depresia isi spune cuvantul la finalul serii. Dar acum sunt decisa mai mult ca oricand sa fac acest pas... pentru mine, sanatatea mea fizica si mentala. Vreau doar sa-ti spun ca m-ai ajutat sa iau 'marea' decizie. Multumesc! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate pentru ca esti un suflet minunat

    RăspundețiȘtergere
  7. Lagee, sunt suuuper mega extra fericita de ce mi-ai scris! Sa stii ca daca regret ceva in viata, este faptul ca nu am devenit vegana crudivora mai demult!
    Ma simt la fel de bine ca in primele zile cand am luat aceasta decizie.. de fapt nu.. ma simt tot mai bine in fiecare zi! Musai sa faci aceasta schimbare si vei vedea cat de frumoasa este viata! Vei fi intai privita mai ciudat, apoi cu multa curiozitate si in final cu multa admiratie! Prietenii adevarati iti vor sta alaturi si te vor sustine.. Si satistactia adevarata este cand reusesti sa motivezi oameni sa adopte la randul lor acest stil de viata, prin exemplu propriu.. Adica ce s-a intamplat acum cu tine si cu mine.. Este.. mai presus de orice cuvant! Este o rasplata mai mare decat mi-as fi putut-o imagina vreodata! Iar sufletul.. se umple de bucurie! Daca te pot ajuta cu vreun sfat... orice.. te rog sa imi scrii! Mi-ar placea tare mult sa tinem legatura!
    Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc tare mult Corina. Craciun fericit in primul rand! E o perioada mai dificila acum sa ma apuc de consumat verdeturi, avand in vedere sarbatorile, dar am zis ca daca o fac, sa o fac incepand cu punctul zero si anume 1 ianuarie. Citind la tine pe blog despre chlorella si spirulina, m-am decis sa-mi fac comanda, sa incep sa beau smoothie. Astept sa imi vina pachetelul cu cele necesare. De asemenea, tot la tine am gasit informatii despre energizantul Andreei, asa ca l-am comandat si pe acela. Pana reusesc sa-mi produc proprii mei sprouts, o sa ii comand on-line, sa-i pun in salate. Ar fi tare util daca ai pune pe blog (chiar facebook) cateva retete usor de facut de catre incepatori, o mini selectie, mai ales ca in acest moment nu dispun decat de un robot de bucatarie cu un blender semi-functional. Multumesc frumos inca o data! Te urmaresc cu mare drag.
    Laura

    RăspundețiȘtergere
  9. Corina recunosc ca am descoperit blogul tau prea tarziu, dar cum niciodata nu e prea tarziu sunt pe drumul cel bun cred eu, ma regasesc perfect printre randurile scrise de tine, de doua saptamani sunt zilnic aici si am citit tot blogul, vroiam sa iti multumesc ca impartasesti din experienta ta si incerc sa iti urmez pasii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai zis tu bine: niciodata nu e prea tarziu.. Iti doresc mult succes si sa faci ce iti place si te face sa te simti bine in pielea ta.. fie ca devii raw vegan sau ba. Sa iti gasesti linistea si fericirea interioara! Te imbratisez!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...