miercuri, 17 octombrie 2012

Bombonele camuflate



Cam umflate, camuflate.. cu siguranta vor disparea foarte repede din fata ochilor, din farfuria ce o tii in mana... Cateva secunde de neatentie si le vei cauta in zadar cu privirea... Gata! Nu mai sunt!
  Mi-a venit ideea sa fac bomboane verzi. M-am gandit repede ce ingrediente pot folosi, si am purces la treaba. Una am planuit.. si alta a iesit.. Ca doar asa se intampla in bucataria raw vegana. Rezultatul: excelent!
  Dar sa trecem rapid la reteta si apoi mai povestim ;)

Ingrediente:
200 gr caju
1 lingurita spirulina
1 lingura de miere
1 lingura ulei de cocos extravirgin
2 linguri rase de ghimbir
1 castronel mic cu seminte de canepa decorticata

Preparare:
Simplu tare.
Se ia militareste caju-ul si se instruieste temeinic in robotul de bucatarie ( cel riguros cu lama in forma de S). Se marunteste cat se poate si apoi se adauga spirulina. Se mai alearga o tura doua de vas si mai apoi adaugam si mierea, uleiul si ghimbirul. Il mai "incingem" la cateva ture de alergatura si apoi il scoatem la apel intr-un castron mai mare.
  De acolo il lustruim cu manutele in forma de bile rotunde ( incearca de poti sa le faci patrate :)))... bilele da? ) si le ordonam frumos una cate una in castronelul cu canepa unde se fac o serie de exercitii de invartiri, tumbe si rotiri, pana camuflam frumos bomboana cea verzuie in cat mai multe seminte de canepa. Se pun in hartiute de bomboane in ordine alfabetica. Pe loc repaus!



Langa bomboanele camuflate au stat bomboane cu gust de ciocolata si maca, cu goji si sfecla rosie si caise cu fulgi de cocos, cardamon si sirop de artar.


Despre mine, va pot spune ca sunt foarte bine. Sunt sanatoasa si prinsa cu restaurantul zi de zi. Munca, culoare, arome, hrana vie si bucurie. Satisfactii sufletesti. Cam asta ar fi viata mea acum explicata in cateva cuvinte. Cand mai gasesc o portita de timp, promit sa stau putin la povesti cu voi, ca imi e tare dor sa fac acest lucru!

Va pupicesc cu drag!


4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...