vineri, 30 septembrie 2011

Concurs de Arta Culinara

Ioi.. da.. am facut-o si pe asta! Cine s-ar fi gandit? Eu una... never ever ever never ever! Dar.. never say never! :P

A fost o experienta unica si mi-a placut tare mult. Am participat la acest concurs din dorinta de a arata oamenilor ca hrana vie este frumoasa si gustoasa. Si nu este formata doar din salate de vara!
Am primit foarte multe aprecieri, oamenilor le-a placut la nebunie raw food! Am fost intrebata de foarte multe ori unde pot veni sa manance asa bunataturi vii! Iha!

Este putin dificil sa participi la astfel de evenimente, unde trebuie sa pregatesti mancare pentru mai multi oameni. Eu am pregatit 50 de portii care au devenit 65 ( intentionam sa dau ca si portie doua tipuri de tarta cu fructe - dar cand am vazut cati oameni vin, am decis sa dau cate una la fiecare). Tartele au fost deshidratate in avans, la fel ca si painicile de sub napoleoane :P si clatitele din banane. Cu o zi inainte am pregatit cremele ( crema de capsuni, crema exotic, crema picanta, branza din macadamia, rosii si ceapa deshidratate) In ziua concursului am decorat tot si le-am ansamblat. Guacamole a fost facut cu o ora inaintea inceperii concursului. A fost totul facut intr-o viteza ametitoare, pentru ca toate sa se mentina fresh si pline de culori! Ajutorul Ramonei Chivereanu in aceste doua zile a fost de nepretuit si ii multumesc inca o data si pe aceasta cale! Ramonica este o comoara la casa omului si imi este draga de numai pot!

Mancarea preparata s-a dat toata in mai putin de 5 minute! Semn ca a fost buna tare :P.
A doua zi, mai pe seara, a fost etapa de premiere a castigatorilor la concurs, tombola cu premii si degustare de vinuri si raw food. Am preparat cateva farfurii cu painici cu branza de migdale, pesto de masline naturale, spaghete din dovlecei cu sos, betisoare cu fructe si sirop de ciocolata, miniclatite cu spuma de capsuni si zmeura, bomboane gen Bounty. Am ornat si am decorat mancarea in timp ce erau date premiile si tombola, timp in care cei interesati au putut vedea ce usor se poate prepara si aranja hrana vie. Au venit cu totii sa guste si au fost tare incantati! In timp ce degustau, le-am vorbit despre cateva din beneficiile hranei vii si cat de importanta este dieta in viata noastra! Nu stiu cati m-or fi ascultat, fiind prea concentrati sa manance bunataturi.:)) Am intalnit oameni vegetarieni si multi oameni ce ma stiau de pe fb si de pe blog! A fost o bucurie sa ii ascult vorbind cat de mult le place ceea ce fac si ca vor incerca si ei cat mai multe retete!
Ramona a fost la inaltime si m-a ajutat foarte mult si in a doua zi! Drept pentru care Ramonica.. jumatate de medalie iti apartine si tie!

Am castigat o diploma de participare de care sunt tare mandra! M-au si botezat putin, dar nu ma supar, si nu imi trebuie miel de paste! :))
Va las in compania fotografiilor. Pentru o vizionare la o rezolutie mai mare, click pe slideshow - ce va va duce la albumul gazduit de Picasa.

Ziua 1 - Concursul de Arta Culinara, Brasov Business Days, 28 sept 2011.



Ziua 2 - Degustare raw food.

9 comentarii:

  1. Super,felicitari!Ai fost frumoasa si bucatele aratau foarte bune :)
    CrisR

    RăspundețiȘtergere
  2. Super Corina!Felicitari si multa bafta in continuare!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. ce ma bucurrrrrrrrrrr! bravooo, din nou :) de data asta imi place si parul tau (sic!) :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Super... Faci lucruri extraordinare... Un mare referent spunea la un seminar international ca exista 2 zile importante in viata unui om: ziua in care s-a nascut si ziua in care a realizat pentru ce s-a nascut. Cred ca tu stii acest lucru, si esti pe drumul corect. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti multumesc Mirela. Asa este.. De cand am descoperit acest stil de viata am realizat ca acesta este drumul ce il voi urma tot restul vietii. Este minunat!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...