luni, 19 septembrie 2011

Puterea Evei

Emotionata, fastacita, fascinata... cam asa am fost la prima mea aparitie la tv. Desi fetele au incercat sa creeze o atmosfera cat mai relax, de "sueta" amicala, emotiile au fost prezente in numar mare :)))
Pentru cei ce locuiesc in Brasov, am bucuria sa va anunt ca de acum incolo ma gasiti in revista BV24FUN cu un editorial despre viata raw, cu retete si nu numai!

Va pup tare!


14 comentarii:

  1. Foarte bine te-ai prezentat! Si ca sa nu uit, iti zic acum ca esti mult mai draguta in miscare decat statica :P
    Adina

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari din toata inima!
    Nici nu stii pe ce trambuline mari ai batut cu piciorul cu gatitul pt. acea firma si cu aparitiile media! O sa vezi!
    Cami Patrascanu

    RăspundețiȘtergere
  3. ce draguta esti !...nu ma opresc din ras...de postarea cu detox :), dar este foaaarte adevarata !

    RăspundețiȘtergere
  4. Uau, felicitari Corina! Progresezi pe zi ce trece! Apropo, am inceput si eu sa imi cumpar diverse ingrediente raw.

    Mi-a placut emisiunea in totalitate in special pentru ca s-au explicat niste lucruri mai pentru incepatori. Sincer mi-ar placea sa ne mai ajuti si pe noi astea mai incepatoare, care deabea inteleg tainele mancarurilor raw :D cu diverse posturi pe blog.

    Pupici si multumim pentru pozele si explicatiile minunate de pe blog.

    Andre

    RăspundețiȘtergere
  5. felicitari pentru tot ceea ce faci, si inca odata felicitari ca imparti cu lumea experientele tale.
    .....Corina am inceput actiunea psilium, chiar asa cum tu ai explicat...... dar vreau sa te intreb pe ce perioada se va intinde .......eu suport foarte bine psilium si toate cele spirulina etc etc
    te pup Marieta

    RăspundețiȘtergere
  6. Hehe.. va multumesc.. ma faceti sa ma inrawzez toata :P
    Adina, sarna! Sa ma vezi si live :)))

    Cami, iti multumesc. Astept cu sufletul la gura sa vad ce se va mai intampla in viata mea! Un lucru este clar: este din ce in ce mai bine!!! Te pup.

    Coco.. eu nu ma mai puteam opri din chiuit! De vedeai ce ranjet am avut pe fatza toata ziua! "na ca ti-am facut eu de hac placa mucoida nesuferita!" :))))

    Andre, iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase! Voi avea in vedere ce mi-ai scris si voi incerca sa ajut cum pot mai bine pe cei ce sunt la inceput de drum raw. Asta de fapt este si scopul acestui blog, si al meu personal! Sa fac oamenii sa vada altfel mancarea din farfurie si apoi viata din jurul lor!

    Mihachu... iti multuuuuuuuu!

    Marieta, multumesc. Este o bucurie sa impart tot ce am in suflet si nu numai! In legatura cu actiunea psyllium.. Nu cred ca iti pot da o perioada de timp bine delimitata! Ar fi minunat sa iti spun ca in 35 de zile dai afara placa! Asta depinde de la om la om, in functie de stil de viata si mai ales de alimentatia care o ai. Conteaza ce mananci acum dar conteaza mai mult ce ai mancat pana acum. Pentru ca trecutul este indesat in acea placa ce trebuie data afara. Daca trecutul este sanatos, vei de placa afara repede. De nu, cred ca dureaza mai mult. Persoana de la care eu am preluat cura a eliminat dupa 3 luni. Tu tine-te de cura si tine-ma si pe mine la curent ;)

    Pupici la toata lumea!

    RăspundețiȘtergere
  7. Corina, multe felicitari ! Te simt un om care face toate lucrurile astea cu multa pasiune si pentru ca te reprezinta si vin si aprecierile f repede.
    Deci, te vedem live, planuiesti o vizita la Cluj? ;)
    Si eu subscriu la postul lui Andre, prind bine sfaturi pentru incepatori :)
    Poate o sa razi, dar eu astept acum cu nerabdare sa primesc spirulina si chlorella si ma tot gandesc cum masor dom'le 15 grame??? :))

    O zi minunata,
    Flory

    RăspundețiȘtergere
  8. Flory, stai linisitta draga me. De iei 14 grame, sau 16, nici o tragedie nu se va intampla. Eu stiu ca o lingurita are 5 grame ( in cazul pudrelor). Nu am masurat, caci nu am un cantar de precizie mare, dar folosesc lingurita pe post de doza! Si totul este perfect! Sfaturi dau cu drag, mai ales cand imi sunt cerute, ca altfel nu prea stiu cu se sa incep!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bravo Corina!
    Foarte frumos ai vorbit si tare frumoasa esti!
    Nota 10 din nou.
    Te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  10. Corina, no vezi, asta a fost un sfat foarte bun ! Eu o sa iau ma gandesc vreo 3 lungurite spirulina si una jumate de chlorella, ca am si hipotiroidism.

    Flory

    RăspundețiȘtergere
  11. Mia, iti multumesc tare mult! Te pup de minim 10 ori!

    Flory, ti-as recomanda sa incepi cu 2 lingurite de spiru si 1 de chlorella. Ideal este sa le iei in doua transe- una dimineata pe stomacul gol si una mai pe seara, dar inainte de a manca, sa actioneze rapid. Apoi dupa ceva vreme ( cum simti tu) creste doza la 3 lingurite de spiru si 1 juma de chlorella. Dar tot in doua reprize de poti. Zic asta ca e mult mai indicat pentru corp sa primeasca doze mai mici si mai des decat o doza mare si puternica. Asa am citit eu pe undeva, da nu mai stiu pe unde :P
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Corina, multumesc mult :) Astept cu nerabdare pachetul cu spirulina si chlorella.

    Flory

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...