joi, 19 mai 2011
I scream :)
Eheee.. dragii mei.. egzista o vorba ce zice asa: ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intample. Va asigur ca este valabila!
Am tot cautat job-uri, fusai pe la interviuri.. dar nimic pe placul meu. Ultima data chiar am fost chemata pentru un post de asistent administrativ, in capat de oras, intr-un depozit cu multa galagie facuta de masinarii, miros de motorina, cu peisaje in stanga si in dreapta format numai din fiare ( adica obiecte din fier :))) ). Va dati cu seama ca am fost "cucerita" instant de acest job iar la interviu "incantarea" s-a citit pe chipul meu. Si ma rugam universului sa nu ma aleaga pe mine. Si iata ca universul mi-a indeplinit dorinta.
Scurt si cuprinzator, astazi a fost prima mea zi de lucru ca si bucatareasa raw!!!!! O da!! Am avut cateva emotii, bucurii... dar si o stare de nemultumire ca am doar doua maini!!! Dar incetinel se fac toate!
Astazi am gatit pentru vreo 15 oameni asa in medie. Am facut o limonada cu ghimbir, o salata cu rosii, gogosari si seminte, aveam in plan si ciuperci cu maioneza (dar nu am mai reusit) iar la desert am facut inghetata din banane. Pentru prima data in viata mea! Rezultatul a fost asa cum mi-am imaginat: fantastic!
Iata cum am procedat.
Am cumparat vreo 15 kg de banane. :))) Adica un bananier intreg, fara frunze, trunchi si radacini :))) Apoi am descojit bananele, le-am taiat feliute si le-am bagat in congelator de aseara. Per portie 2 banane sunt mai mult decat suficiente.
Am impachetat cate 2 banane in fiecare punguta. Astazi, am pus in robot continutul din 2 pungi ( adecatelea 4 banane) si le-am bagat in robotul de bucatarie. Mai intai am apasat pe functia de ICE, pentru a sparge bucatile mari de banana si a le face mai mititele, apoi am oprit functia, si am pornit robotul la o viteza medie. Cam in 2 minunte s-a format o inghetata ultra cremoasa. Am luat cu lingura inghetata, am pus-o in cutiuta, am ornat cu sirop de ciocolata ( miere si cacao) si am pus deasupra rodii.
Ca si consistenta, este extrem de cremoasa, iar la gust.. are gust de banane.. ca sa vezi! :)))
De te saturi de gustul de banane, poti pune cacao/lucuma/mesquite/unt de cocos/pudra de capsuni.
Am facut cam 30 de portii. Iar ultima am savurat-o eu, nu inainte sa ii fac o poza, sa vaza si OQ vostru.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Draga Corina,
RăspundețiȘtergeresa inteleg ca se apropie momentul de care vorbeam la un moment dat? Adica un rawstaurant?
Am in plan sa vin la Brasov destul de curand,pentru o zi, in interes de serviciu asa ca ....
O seara frumoasa si mult succes in tot ceea ce faci!
Te pup,
Luciana
Draga mea, se pare ca incet lucrurile devin din ce in ce mai bune... Sunt curioasa unde voi fi si ce voi face peste un an.
RăspundețiȘtergereMi-ar place mult sa ne vedem daca ai drum prin Brasov. Trimite-mi te rog un email la bacalu.corina@gmai.com sa iti dau nr meu de telefon. Ii musai sa ne vedem!
Te imbratisez tare!
Mintenas iti scriu. Si eu imi doresc sa ne vedem.
RăspundețiȘtergereCu drag,
Luciana
Felicitari Corina,
RăspundețiȘtergereMa bucur ca ai reusit sa faci ceea ce iti place. Peste un an vei fi unde iti vei dori tu...ai vazut ca s-a intamplat ceea ce ti-ai dorit :)
Iti multumesc pentru retetele delicioase si frumos explicate si pozate...de cand v-am descoperit pe tine si pe Andreea(Una culuna) stilul meu de viata s-a schimbat. Poate ne intalnim odata...si eu sunt din Brasov.
Gabriela
Perfect!Imi place sa ador tot mai mult blogul tau si retetele tale!:)
RăspundețiȘtergere