vineri, 18 martie 2011

O gustare grozava pentru sistemul imunitar!

Imi place la nebunie gustul graului incoltit. Citisem mai demult ca este foarte sanatos sa faci cure de detoxifiere consumand timp de 2 saptamani 2 linguri de grau incoltit. Are o multime de vitamine si ajuta la fortificarea sistemului imunitar, ce lupta cu virusi, cu bacterii si toate bolile ce ne pandesc.
Eu as manca in fiecare zi, 365 zile pe an. Asta daca nu as uita sa il pun la incoltit. :))

La inceput, sincer.. nu mi-a placut la gust deloc. Dar am insistat. Si acum imi place ff mult. Era normal sa se intample asa!

Azi dimineata, graul meu avea mustacioare. L-am mai clatit o data si apoi i-am pus gand bun.
Mai intai am pus branzica de caju in castronel, apoi am pus graul mustacios si ardei gras rosu taiat. Am ornat si am facut cateva poze, si apoi am amestecat branzica cu graul si cu ardei rosu taiat in cubulete mici.

Aceasta gustare este racoroasa ( de la ardeiul gras zemos), este crocanta ( tot de la ardeiul gras) este consistenta ( de la graul incoltit) cremoasa si gustoasa ( de la crema de caju). Mai ca te-ai linge pe degete daca nu ai avea furculita in mana. :)))))
Da... a fost foarte bun. Voi repeta cu siguranta reteta in viitorul foarte apropiat.

3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...