luni, 6 iunie 2011

2nd week at work


Da... a mai trecut o saptamana minunata! M-am mai linistit si am inceput sa ma organizez mai bine. Tototdata, am langa mine o persoana minunata, harnicuta mai ceva ca o furnica si extrem de zambitoare! Este o incantare sa o am alaturi! Este vorba de Ramona Chivereanu. Ne intelegem din priviri si totul merge struna! Iti multumesc Ramona draga!
Am inceput sa primesc pe email mesaje de la voi si nu va pot descrie incantarea de care am parte in ultima vreme. Inca nu imi pot crede ochilor ca toate aceste lucruri se intampla! Ca mi se intampla tocmai mie! Sunt fericita sa descopar ca tot mai multe persoane adopta acest stil de viata sau sunt pe cale sa o faca! Va felicit din suflet! Sper ca in curand sa pot prepara mancare pentru tot mai multe persoane! Momentan gatesc doar pentru angajatii firmei, dar asta se va schimba in curand. Va cer doar sa aveti putina rabdare... Lucrurile frumoase vor veni incet, cu pasi mici dar hotarati!

Atasez in continuare meniul din saptamana trecuta:
Luni: Piftelute Awsome cu orez din telina si pastarnac, cu nasuc din nuca hidratata inclus :))
Sectiune din piftelutele minune:
Sos marinara pentru piftelute:

Marti: Betisoare de legume cu pesto de masline Kalamata si pesto de busuioc
Desert: Tort mozaic cu crema de capsuni si vanilie:



Miercuri: Lipii cu ciupercute marinate si salata de spanac
Bonus: Din zeama rezultata dupa marinarea celor 3 kg de ciuperci cu ulei masline, lamaie, rosii, ceapa rosie si marar, a rezultat o ciorba raw fantastica:
Desert: Cireseleeeeee

Joi: Am inceput ziua cu un zmuti delicios din banana si spanac! Reactiile au fost total pozitive! Au baut toti zmutiul!Salata mexicana cu guacamole si sos picant cu chilli

Vineri: Falafel si tabouleh cu sos de rosii usor picant:
Desert: Tort tropical. Absolut divin :D
A fost o saptamana frumoasa. M-am bucurat in fiecare zi de oameni zambitori si fericiti, mancare delicioasa si de mirosul inconfundabil al bujorilor!


12 comentarii:

  1. Mi-ar placea sa fiu si eu macar pentru o saptamana in locul celor pe care ii rasfeti cu atatea bunatati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma uit la poze si salivez:)) tortul cu capsuni si vanilie arata absolut delicios!
    mai poti posta cate o reteta din mancarurile astea care le faci la munca!
    succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  3. awesome Corina!!! I love you girl!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper ca acum nu ne neglijezi chiar de tot, si ne pui si retetele nu doar pozele...
    Corina

    RăspundețiȘtergere
  5. neaparat reteta de la tortul mozaic

    Corina

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate arata superb! Felicitari! Si, da, asteptam si retetele!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ioi.. va multumesc. Voi posta si retetele la cateva din felurile de mancare.
    Aurelia, si mie mi-ar place sa te am la masa in fiecare zi!
    Anonim.. voi posta.. cat de repede pot!
    Angi ... I love you too!
    Corina, o sa pun si retetele. Sunt foarte simple!
    Dana.. iti multumesc. Voi pune si retete!

    RăspundețiȘtergere
  8. ITI MULTUMESC PENTRU ACEST BLOG, O RAZA DE BUCURIE.... IMI PLAC RETETELE, POZELE, TOTUL.... AS VREA SA INCER SI EU TORTUL MOZAIC CARE PARE MINUNAT!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc pentru aprecieri! Tocmai ce am postat reteta tortului minunat!
    Sper sa iti placa!

    RăspundețiȘtergere
  10. buna corina !

    ma uit de ceva timp la piftelutele tale (alea care au fost servite cu orez de telina) si imi ploua in gura. incer sa inteleg din poze ce contin, dar nu prea imi reuseste. inteleg doar ca sunt 2 "straturi"... poti te rog sa scrii pe scrurt reteta (se poate si fara cantitati, ca eu oricum fac totul "la ochi").

    grand mersi de pe acum !!!!
    Evelina

    RăspundețiȘtergere
  11. Evelina, acolo am pus migdale hidratate, rosii deshidratate, rosii proaspete, ustuoi, ceapa rosie, ulei de masline un pic, piper, busuioc, cimbru. Migdalele macinate, apoi pusa ceapa taiata. Apoi facut un sos din rosii, rosii deshidratate, cimbru, busuioc, piper, usturoi, ulei masline. Turnat sos peste migdale si ceapa, amestecat bine si dat la hidratat vreo 12 ore. Reteta este aceaiasi de la chiftelutele Awsome, doar ca in loc de nuci am pus migdale. Si le-am facut mai mititele si mai uscatele!
    Uite acia: http://corinabacalu.blogspot.com/2011/04/chiftelute-awsome.html
    Pam pam! Pu pici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uau! Vreau si eu. Sa fiu invitata la o astfel de masa.Bravo!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...