joi, 23 iunie 2011

Dolce Vita!


De ceva vreme incoace nu mai imi incap in piele de bucurie! Zi dupa zi sunt fericita pana peste urechi.. cu zambetul tot pana acolo.. si ma intreb.. oare cata fericire mai pot simti? Oare se poate mai mult de atat? Se pare ca da.. Mi-o demonstrez in fiecare zi.
Viata raw este magica. Mi-a redat in totalitate increderea in mine, in puterile mele, in visele mele. Totul acum este posibil. Orice decizie luata ma duce inainte catre o viata mai buna. Ziua de astazi este intotdeauna mai buna decat ieri, si mai putin buna decat cea de maine. Oameni buni.. sunt in extaz! Cred ca o sa credeti ca am luat-o razna.. Dar puteti sa credeti orice! Eu va iubesc pe toti! Iubesc orice suflet de pe fata pamantului! As imbratisa strans orice persoana intalnita pe strada, i-as face o mie de complimente si i-as multumi ca exista!

Postarea aceasta tin sa o fac de ceva vreme si astazi i-a venit randuiala de o aseza aici, la loc de cinste!
Vreau sa va reamintesc despre mine.. despre cum eram cu ceva timp in urma. Desi sunt doi ani imediat de cand am luat-o pe un alt drum, simt ca a trecut o vesnicie. Simt ca am renascut si corina de acum doi ani parca nici nu a existat!
Lucrurile ce se intampla in viata mea vin toate ca un carusel, cu sentimente de bucurie, fericire, admiratie si recunostinta! Daca v-ati putea imagina cata dragoste am in inima! Un izvor nesecat!

Pentru cei ce sunt la inceput de drum catre o viata sanatoasa, ma aveti marturie ca tot ce va doriti cu adevarat se va intampla. Visati cu ochi deschisi si faceti alegeri fara regrete. Nu pierdeti nimic ci doar castigati.

In urma cu doi ani, eram pe un drum catre obezitate, boala, depresie si suferinta. Am luat insa decizia de a ma opri si a privi inapoi, si apoi inainte... Nu am vrut ca la 40 de ani sa ma pregatesc psihic si fizic sa lupt cu boli cum ar fi diabetul, cancerul, boli de inima... Nu am vrut sa fiu ca toti cei ce se impaca cu o soarta nefericita, renunta la lupta si devin sclavii medicamentelor si a unei vieti mediocre.

Eu... in iunie 2009. La 29 de ani. Aratam si ma simteam de cel putin 35 de ani.

Eu... in iunie 2011. La 31 de ani. Arat si ma simt de cel mult 20 de ani!


Sper ca aceasta scurta postare sa va "scuture" putin si sa va trezeasca, sa va puna pe ganduri si sa va faca sa alegeti drumul catre VIATA, SANATATE si IUBIRE! Traiti fiecare clipa cu pasiune. Si incepeti din chiar acest moment!

19 comentarii:

  1. ... felicitari Corina, asa este precum zici, aceleasi sentimente traiesc, dupa o terapie grea impotriva hepatitei C am abordat acest stil de vita, a disparut tot raul cu hepatita cu tot, ma simt fantastic, schimbari fenomenale atit fizic cit si psihic..... ma bucur mult ca ne impartasesti toate bucuriile tale si retetele tale superbe ........te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Am uitat ce era mai important, arati superb.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa, asa, scrieeeeeeeeeeeeee! Mi-era dor sa mai citesc ceva despre tine!!! Mai ai timp sa mergi la sala? Greutati, obstacole, provocari in stilul asta de viata? Si eu ma simt CLAR de o mie de ori mai plina de energie, de creativitate atunci cand mananc ce trebuie si cum trebuie.... dar asta nu se intampla in fiecare zi....deocamdata:). I'm a work in progress. Multumesc Corina! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-adevar, Corina! Schimbarea este deosebita si esti un exemplu real de "aplicant la fericire". Bravo! Si nu uita ca esti model pentru multe persoane , iar ceea ce faci tu implica si multe, multe persoane din jurul tau.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari Corina! Ma bucur pentru tine, pentru toate lucrurile minunate care ti s-au intampat in ultima vreme! Te urmaresc in continuare cu drag si incerc sa prepar cat mai multe retete din cele propuse de tine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Marieta, ma bucur ca esti bine si te simti fantastic! Nu avea cum sa fie altfel cu viata raw.
    Sanziana.. incerc sa va tin la curent cu schimbarile din viata mea. La sala nu mai merg zilnic, dar o data la doua zile tot ajung.
    Sorin, iti multumesc. LA inceput de drum intr-ale blogaritului imi doream din suflet ca prin experienta si povestile mele sa pot schimba viata unui om. Se pare insa ca dintr-un om s-au facut mai multi.. Si numarul este in continua crestere!
    Simona, iti multumesc. Multumesc ca imi esti alaturi si ma bucur ca prepari retete raw. La inceput te inspiri de pe bloguri dar apoi devi creativ si incepi si tu sa faci tot felul de minunatii!
    Va imbratisez tare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Awwwww... Andreea draga mea... si eu te iubesc.. Uite ce mi-ai facut!... M-ai facut dintr-un bobocel mic si indesat o floare calda si luminoasa! Da.. tu!
    Te imbratisez tare si iti multumesc de vizita! Intotdeauna bucuroasa sa aud de tine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari draga Corina, blogul tau este extraordinar, multumim pentru munca care ai depus-o ca sa impartasesti cu noi experientele tale.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc Magda! Impartasim impreuna pasiunea pentru ce este frumos si sanatos: arta/pictura si mancarea vie! Eu zic ca merg minunat amandoua!
    ps: cand eram mica, desenul era mai mult decat o pasiune.. dar tata a vrut sa merg cu muzica inainte.. Felicitari si tie pentru ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  10. Bravooo !
    De acum 2 ani slabesc in continuu si eu. Nu sunt 100% raw, dar o vegetariana convinsa :). Impartasesc ideea ta, ca ........ DA , se poate slabi doar schimband alimentatia zilnica :). In urma cu 2 ani eram si eu mai plinuta, dar acum arat absolut excelent, nimeni nu-mi da 30 ani :)
    Ma bucur ca am descoperit blogul tau! Ma simt happy ca mai sunt oameni care impartatesc din experianta lor! We are not alone !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutare!
      Eu sunt Victoria, fac 30 de ani in curand si de cateva luni mananc si raw si vegetarian si eu nu pot sa ma laud cu slabitul, nici nu sunt supraponderala doar ca as vrea sa slabesc ceva mai mult ceva mai mult... as vrea sa ma sfatuiti poate aveti mai multi asi in maneca

      Ștergere
    2. Buna Victoria! Multi ani inainte!
      Sa vedem... Iti recomand sa ai putintica rabdare. Unele persoane reusesc sa slabeasca foarte repede, altele putintel mai greu. Dar cu siguranta vei slabi.
      Este important cum combini alimentele ( fie ele chiar si raw) si daca faci sport. Sportul ajuta enorm la remodelarea corporala.
      Incearca o perioada sa consumi smoothie-uri cat mai multe, si diversificate. Imprieteneste-te cu spirulina si chlorella, ce te vor ajuta sa te detoxifici mai repede si sa slabesti frumos. Curata colonul printr-un aport ridicat de fibre ( sau tarate de psyllium). Fa miscare cat poti de mult si gandeste pozitiv. Nu te concentra in special pe slabit. El va aparea oricum, ca efect al curatarii corpului de toxine!

      Ștergere
  11. Corina, sunt mai mult decat impresionata si multumita ca exista oameni ca tine! Iar povestea ta cu ce ai reusit sa faci din TINE in 2 ani si SIMPLICITY este ca un fel de "american dream story"!!!! Si cea mai mare bucurie a mea este ca esti aici in Brasov! Sper sa am ocazia sa te cunosc la un moment dat! MULTUMESC pentru tot ce faci, scrii, gatesti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc tare mult si frumos pentru mesajul cald si prietenos. Sunt recunoscatoare pentru aceste ganduri din partea oamenilor si bucuroasa peste masura sa ii pot cunoaste. Asa ca te astept pe la restaurant sa mai povestim!

      Ștergere
  12. Am descoperit de curand blogul tau, Simplicity si mi se pare absolut demential ce faci! Pentru mine esti un fel de "the american dream story", dar aici in Brasov! MULTUMESC pentru tot ce scrii, faci si gatesti!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Intra-adevar e impresionanta schimbarea ta, cunosc povestea si de fiecare data cand o recitesc ma motiveaza, ma face sa cred ca pot si eu..insa invers. Eu sunt prea slabutza, cu vreo 5 kg sub greutatea normala (Am slabit 8 kg in 4 ani). Mi se recomanda mereu sa las mancarea "sanatoasa" si sa mananc carne (si legume pe undeva pe acolo...) Ce ai putea recomanda pt a-mi recapata pofta de mancare?

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna!:) Tocmai am descoperit blogul tau:) Felicitari pentru succesul pe care l-ai atins salbind si schimbandu-ti viata!!:) Stiu cum e si despre ce vorbesti:) Am un blog asemanator:ciocolatacuzahar.blogspot.ro
    Si eu mi-am schimbat stilul de viata,fac miscare si tin dieta:) Uita-te,daca te intereseaza:) Postez si eu uneori retete,desi nu neaparat sanatoase:P A,si dieta mea nu se bazeaza pa raw,insa am gasit la tine cateva idei care imi plac mult si trebuie sa le incerc:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei claudia.. multumesc pentru vizita, pentru mesaj si cuvinte frumoase. Aruncasi si eu un ochi pe bloguletul tau, am gasit cremicica de guacamole ( ce scumpicica esti) si promit ca o sa il rasfoiesc cu drag! Sportul si grija la alimentatie sunt lucruri extrem de importante in viata si este minunat sa le promovam in numar cat mai mare!!
      Te imbratisez si iti doresc o primavara frumoasa ( frumicica - ca nu ma pot abtineee :)))) )

      Te pup tare!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...