luni, 25 iulie 2011

Sunt sanatoasa. Punct. Raw.


Vreau sa va spun astazi doua cuvinte despre un site complex, doldora de informatii care de care mai utile. Site-ul poarta un nume ce dorim cu totii sa il auzim din propria gura: suntsanatos.ro.
In urma cu putin timp, cea care se ocupa de acest site, o persoana minunata, m-a rugat sa ii scriu un mic articol cu povestea mea: cum am slabit, ce stil de viata am, ce mananc.. etc. etc.. Zis si facut! Am scris pe cat de scurt am putut povestea mea, pe care o stiti de aici, de pe blog. Daca va face placere, o mai gasiti aici, putin scurtata si cu cateva poze mai recente.
Daca ar fi sa va recomand sa cititi cateva articole, mi-ar fi foarte greu. Toate sunt interesante si merita citite si recitite.
Printre ultimele citite de mine sunt:
Problema laptelui si a produselor lactate
Cele trei cauze majore ale bolilor:
1. Epuizare, inerenta, genetica
2. Toxicitatea
3. Hiperaciditatea/ acidoza

Site-ul este foarte bine organizat si veti gasi informatii despre stil de viata, exercitii fizice, alimentatie si nutritie, ayurveda, retete vegetariene, spiritualitate si documentare raw.
Sper ca v-am starnit curiozitatea si va poftesc cu drag la o lectura cat mai placuta!

4 comentarii:

  1. Am descoperit si eu de vreo luna site-ul asta si citesc din el zilnic. Am gasit si articolul tau si am trimis link-ul tuturor prietenilor mei. Daca pe mine m-ai inspirat si o faci in continuare, poate reusesti si cu prietenii si familia mea, pentru care incercarile mele de a fi cat mai sanatoasa sunt de neinteles. Problema cu care ma confrunt zilnic este meniul baietelului meu de 1 an si jumatate. Am vazut ca dispui de o imaginatie debordanta, asa ca te provoc: cateva retete pentru bebei!!!
    O sugestie: http://www.youtube.com/liferegenerator#p/a/u/0/7_EcpsRTAWk
    o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina, intr-adevar.. este o provocare, mai ales ca eu nu am copil.
    Pe de alta parte, tot ce este aici, poate fi dat linistit la bebei, doar intr-o forma mai maruntita ( in caz ca nu au dintisori). Bebelashii au instinctul pur de a manca numai ce este sanatos, insa mamicile, si doctorii pediatrii RECOMANDA si chiar IMPUN sa dai copilasului carne de pui, vita, porc, ou, iaurturi.. etc.. desi el saracutu scuipa afara si nu ii place, mamicile insista iar intr-un final copilul accepta. Si pentru ca mancarea gatita creaza dependenta, copilul va manca mereu mancare nesanatoasa! Sunt sigura ca bebeii mananca cu placere avocado, smoothie de toate felurile posibile.. Ei trebuie doar sa primeasca astfel de mancare si restul vine de la sine.
    Dar ma voi gandi la ce mi-ai scris, si voi face si cateva retete pt bebelusi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe zi ce trece sunt din ce in ce mai fascinat de ceea ce scrii, de modul in care transmiti informatia. E foarte motivant pentru mine sa ma apuc de un stil de viata mai sanatos decat pana acum, imediat dupa ce citesc un articol de-al tau, Corina. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laurentiu, iti multumesc pentru mesaj si pentru cuvintele frumoase. Ma bucur sa stiu ca te motivez sa te indrepti catre un stil de viata mai sanatos! Sa ai un an minunat cu multe realizari!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...