miercuri, 10 august 2011

Recharging... with life



A fost de ajuns sa petrec cateva ore la Agas (Bacau), la bunicii lui Alin, sa imi incarc sufletul cu energie pozitiva! Totul este mai lent acolo si viata pare sa treaca mai incet. Auzi fiecare ciripit de pasare, fiecare albina ce zumzaie pe langa tine, facandu-te sa te simti ca o floricica... fiecare lacusta si greieras ce canta de zor in iarba inalta si plina de viata.. Aerul ce il respiri este racoros, curat si iti trezeste fiecare celula din corp! Totul este bucurie... este Viata!
O sa las fotografiile sa vorbeasca de la sine si sa va poarte intr-o scurta calatorie virtuala, pe aceste meleaguri de vis!

Natura ne inspira ( vezi si pozele de mai jos ) :)
Va imbratisez!

3 comentarii:

  1. Te-ai gandit vreodata sa faci o expozitie foto, sau sa publici un album???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, pasionata de fotografii, de imagini si de pictura sunt de cand ma stiu pe pamant. Mai intai desenam printese la gradinitza, apoi pictam la scoala peisaje, icoane si alte desene abstracte, mai apoi am descoperit aparatul foto cu film. Am ramas cu fotografia, caci era mai simpla de realizat. A urmat aparatul foto digital unde puteam face sute de fotografii zilnic fara cheltuiala mare. Toate bune si frumoase pana cand am inceput sa fac poze la nunti. Este minunat acest lucru ( sa surprinzi emotiile si bucuria mirilor in cea mai frumoasa zi din viata lor, etc). Dar dupa zeci de nunti m-am saturat de fotografiat aceleasi obiceiuri, de muncit zile in sir la albume foto. M-am saturat sa fac fotografii. Chiar si fotografii pentru mine, personale. Noroc acum cu mancarea vie si acest bloguletz, ca sunt inspirata si dornica de a face fotografii culinare cat mai frumoase. Cititorii ma indeamna si la ei ma gandesc intotdeauna cand fotografiez un peisaj, o persoana, o leguma... Ador sa impartasesc tot ceea ce fac si ceea ce vad in jur!
      In alta ordine de idei, fotografiile sunt de suflet, dar nu le consider demne de expozitie. Un album as putea sa fac, dar tot pentru mine, pt sufletelul meu. O carte cu bucate raw vegan.. asta da.. voi face pentru toata lumea, caci e pacat ca tot sa ramana doar pe o pagina de internet!
      Iti multumesc mult pentru aprecieri!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...