joi, 5 ianuarie 2012

Rawtrospectiva 2011

In noaptea de rev, alaturi de Love of my life!

Lauda de sine, imi miroase-a bine! Serios. Mai ales daca persoana ce se lauda are un stil de viata sanatos si imparte toate bucuriile si descoperirile ei pe un blog adresat omenirii ce are urechi de citit, ochi de mirosit si gura de auzit ! Am zis!
Vreau sa va impartasesc gandurile mele si realizarile din anul ce a trecut. Nu vreau sa o fac pentru a ma lauda (caci a facut mama fata modesta... frumoasa si desteapta, dar tare modesta) ci vreau sa realizati ca totul este posibil, daca va doriti cu adevarat! Daca eu am putut.. si voi veti putea! Garantat!

In urma cu un an, am inceput sa postez aici pe blog retete vegane. Retete facute rapid, cu ingredientele ce le aveam la indemana. Dragostea pentru fotografie a ajutat mult caci am putut reda prin imagini creatiile mele culinare, asa cum aratau cu adevarat in fata mea. Am incercat sa redau cu simplitate si cu talc retetele, ca ele sa nu para greu de facut, sa nu sperie pe nimeni. Recunosc, la inceputurile mele raw, cand gaseam o reteta ce avea mai mult de 5 ingrediente, inchideam pagina si imi luam gandul. Acum lucrurile stau altfel :P. Dar asta doar experimentand vei vedea ca totul este chiar simplu de realizat.

Din ianuarie pana in martie am postat foarte multe retete. Eram si eu intr-o continua "pofta" de a crea, a fotografia si a reda cat mai multe bunataturi crude, asa ca am profitat de acest lucru scriind zilnic cate ceva... Nu am facut acest lucru pentru a deveni cunoscuta, pentru a face cariera s.a.m.d. Sincer. Imi doream sa impart fericirea cu toti. Rasplata o primeam prin multumiri si aprecieri. Sufleteste, eram in extaz!

Am cunoscut o mana de oameni tare simpatici, dornici de cunoastere si gustare a hranei vii. Ne-am intalnit cu drag la Sorin acasa. Am povestit si am ras cu toata pofta!

In luna iunie am fost cautata sa prepar hrana vie zilnic, pentru 30 de oameni. Acest lucru s-a intamplat de-a lungul a 6 saptamani. A fost o experienta fantastica, deoarece am avut ocazia de a interactiona cu oamenii, de a le auzii impresiile, etc.. Am gatit mancaruri ce in mod normal nu le-as fi preparat pentru mine. Tot in aceasta perioada am avut bucuria sa cunosc mai bine o persoana minunata, ce mi-a devenit o prietena de suflet, Ramona Chivereanu. Si m-am imprietenit foarte bine si cu Raluca Manoliu. Ele m-au ajutat la gatit. Si fara ele, nu m-as fi descurcat. Tot in cadrul acestei firme, am cunoscut oameni minunati, cu care mai pastrez legatura. Le multumesc ca au aparut in viata mea! Au fost zile minunate! Detalii aici, aici si aici.

In luna iulie am fost cu iubi meu la mare, la Costinesti. Nu are nici o treaba cu activitatea mea raw, dar a fost una dintre cele mai frumoase vacante din viata mea. M-am simtit ca o liceanca, indragostita de valurile marii, de muzica ce facea toata lumea de pe plaja sa danseze, de forfota tinerilor nelinistiti din jur. M-am relaxat la soare, uitand de tot si de toate, alaturi de cel mai iubit dintre pamanteni, Alinu meu.

In august am fost solicitata sa prepar un bufet suedez pentru deshiderea unui club de wellnes, pt circa 100 de persoane. A fost o provocare ce am acceptat-o fara sa stau pe ganduri. A fost mult de munca, un pic de emotii dar in final, totul a iesit fantastic! Si aici am avut bucuria de a sta printre invitati, citindu-le mirarea si incantarea de gustul preparatelor raw pe chip!

Pe tot parcursul anului, am participat la cateva potluck-uri raw organizate de Ramonica, unde ne-am distrat ca la carte! Aici si aici. Si un potluck organizat de Nelu Muresan. Cateva poze:
Am acordat cateva "interviuri" pe net, ce le puteti citi aici si aici.
In toamna am avut parte de multa activitate in mass media. Am aparut la tv, invitata la o emisiune. Apoi am avut o demonstratie culinara cu degustare. Mi-a fost acordata o pagina in revista 24 fun, unde am un editorial cu si despre mine si retete raw vegan. Am aparut saptamanal in emisiunea "de duminica cu nora", difuzata in fiecare duminica la mix2. Am participat la Terra Madre Day si am aparut la stiri la RTT si in ziarul Buna Ziua Brasov.
Am participat la un concurs de arta culinara in cadrul evenimentului Brasov Business Days, alaturi de cele mai vestite restaurante din Brasov. Am primit o medalie si o diploma de participare.

In data de 11.11.11, am tinut un speech despre viata mea si beneficiile hranei crude. Acest eveniment s-a desfasurat in 11 orase din tara avand cate 11 speackeri, oameni de succes cu cariere remarcabile.

In noiembrie am avut parte de o provocare mare: sa pregatesc dulciuri pentru o nunta. 7 feluri de desert si tortul miresei. A fost o reala aventura, dar satisfactiile au fost mari. Oamenii au fost incantati de dulciuri. Tot cu aceasta ocazie, am vizitat restaurantul Barca si m-am intalnit cu cativa prieteni din lumea raw food.

Am avut parte de un workshop cu copilasi mici, ce au decorat felii de tort, cu distractie si mult interes. Si am inceput sa prepar torturi si dulciuri pentru cei ce le doresc.

Mai presus de toate activitatile enumerate mai sus... sunt insa mesajele primite de la voi, prieteni dragi. Nu exista o bucurie mai mare ca atunci cand deschid un email si primesc multumiri pentru ceea ce fac, scriu. Multumiri pentru ca exist! Imi e greu sa redau in cuvinte ceea ce simt in aceste momente! Sunteti minunati si imi dati energie, putere sa continui.
Tot pe aceasta cale vreau sa multumesc tuturor ce mi-au dorit anul trecut un an plin de realizari, sanatate si fericire. Vreau sa va transmit ca toate s-au indeplinit! Am radiat de sanatate, am stralucit de frumusete, am vibrat de iubire si am realizat ce nu as fi crezut niciodata ca voi putea! Cineva acolo sus, ma iubeste!

Va multumesc si va imbratisez cu toata dragostea!

14 comentarii:

  1. felicitari:*si iti doresc un an nou cat mai bun si sa realizezi tot ceea ce iti propui..:*

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani Corina si multa bafta si de acum incolo :) Sa ai un an minunat :)
    Irina

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari Corina! Sanatate si putere de munca iti doresc si oportunitati care mai de care. Si iubire bineinteles, din toate partile :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Corina, eu iti multumesc pentru ce ai impartasit cu noi, pentru ce am invatat de la tine, pentru ca esti un model "fraged" [nu raw]. Prezenta ta o asociez mereu cu un cos de nuiele pline fructe, legume, flori,curcubeu de sanatate, modestie si veselie. Un fel de Corn al Abundentei interioare.
    Si, ca sa il citez pe Gusti, iti multumesc ca m-ai invatat diferenta dintre "a manca" si " a te hrani sanatos".

    Te felicit si te sustin si in viitor!

    P.S. - Lucky number 15!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. felicitari...asteptam noi retete...eu sunt...la inceputul ala cu pana in 5 ingrediente :)))...dar incerc !

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari! Sa ai un an minunat si in 2012 si sa impartasesti cu noi minunatiile care iti ies din maine.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari!

    Multumesc pentru blog, pentru ceea ce scrii, pentru poze si pentru ceea ce gatesti. Sunt fericita castigatoare care a mancat din mancarurile tale raw si nu numai eu m-am lins pe buze :-) ci si toti comesenii, non-raw.

    RăspundețiȘtergere
  8. Happybags - iti multumesc! Un an nou minunat iti doresc si tie!

    Irina, sa fim sanatoase si sa ne bucuram de cat mai multa hrana vie pentru corp si suflet!

    Adee.k - iti multumesc. Iubirea este intr-adevar cel mai valoros lucru din lume! Sa iubim si sa fim iubite!

    Sorin - awwww.. ce dragut! Imi place cu ce ma asociezi! Ma bucur si eu ca ne-am cunoscut si ca te-am invatat sa te hranesti :P. Un an nou cu sanatate!

    Coco- azi 5, maine 6.. si in curand faci ditamai lista cu ingrediente! Succesuri, vorba ceea! Ti pup.

    Roxana, cu mare drag voi impartasi si in acest an ceea ce fac manutele mele! Cum as putea altfel?

    Anonim... hmmm... spune-mi numele tau si scoate-ma din ceata! Nu prea am livrat eu multa mancare raw.. dar nu sunt sigura ca esti cine ma gandesc eu ca esti! Imi zici? :P
    Oricum, ma bucur tare ca v-a placut mancarea raw, si tie si celorlalti comeseni! Un an nou cu sanatate si hrana vie!

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari Corina! Iti multumesc ca ne impartasesti din experientele tale.
    Sa ai un an minunat!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc Cristina! Un an nou minunat si tie iti doresc, cu cat mai multa hrana vie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari pentru emisiunea de pe B1. Aratai superb! Si toata admiratia ca ai ajuns sa te hranesti doar cu hrana vie! Eu desi am descoperit cam in acelasi timp cu tine raw food-ul inca nu am ajuns la performanta ta si inca mai mananc din cand in cand si gatit.
    Succes in noul an si sa te vedem la cat mai multe emisiuni!

    RăspundețiȘtergere
  12. Alina, iti multumesc mult!
    Am fost si sunt adepta hranei vii in proportie cat mai mare. Recunosc ca nu mananc 100% raw - dar asta se intampla numai iarna ( mai consum cate o supa, ciorbita de legume, toate facute de mama me, cand o vizitez). Sunt insa toate 100& vegetariene, fara pic de "frupt". Si mai consum ceaiuri caldute (tocmai ce am baut o "halba" de ceai de musetel cu lamaie si miere).
    Vara insa cu asa abundenta de verdeturi, ar fi pacat sa nu profitam la maxim. Vara stau cat de raw pot. Iarna, mai "pecesc" si eu cu cate o mancare calda. Eu zic ca nu e sfarsit de lume!
    Te imbratisez cu drag si iti doresc si tie un an nou cu tot ceea ce iti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  13. La Multi Ani! frumosi si iubitori Corina draga.
    Super an ai avut la mai multi inainte!
    Te imbratisez,

    RăspundețiȘtergere
  14. Iti multumesc Mia! Iti doresc si tie cat mai multe realizari si un an nou cu sanatate!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...