sâmbătă, 25 mai 2013

Detoxifiere - corp, minte, spirit (part 1)


 (eu cu mrs huggy bear)
 Hellow yellow fellow ...
Intr-un final m-a apucat harnicia si am inceput sa ma organizez cu filmarile, editarile si asa mai departe.
Am adunat asadar tot ce am filmat in escapada mea la Vrancea, in mai, impreuna cu familia. Atunci,  mi-am propus ca sa stau 5 zile doar cu apa. Nu mi-am impus sa fiu foarte stricta, ci sa ma las purtata de val. Mi-am spus ca daca nu mai pot, revin la sucuri. Cat am stat, o sa descoperiti in 2 -3 postari.
 Asadar, mai intai am fost la Agas, la bunicii lui alin, unde am mancat (si) de post, gatit. Ca doar face bunica lui o mancare de lingi toate blidele.  Ne-am odihnit, ne-am relaxat, ne-am plimbat, ne-am facut ca facem si noi ceva treaba cu niste cartofi ( dar a fost foarte fun) si ne-am hranit corpul, asa cum spuneam anterior cu delicii de la bunica. Asta a fost vineri si sambata.



De duminica mi-am propus sa trec la dieta cu sucuri, sa imi pregatesc organismul de post cu apa, ce aveam sa il incep de miercuri. Asadar, duminica, luni si marti am consumat sucuri. Este incredibil cat de bine functioneaza organismul cand iti propui ceva cu ardoare. Duminica nu mi-a trebuit deloc mancare. Si primul suc l-am baut pe la ora 16. Pana atunci apa.
  Activitatea zilnica a fost normala. Am mers si la sala si am lucrat mai usor. Miercuri pe la pranz am plecat spre Vrancea. Am inceput ziua cu un pahar mare cu apa. Pe drum apa, la Vrancea apa, toata ziua apa.Apa bei, apa poti! :))))
   Pe masina am obosit, dar fiind plina cu de toate ( masina) , nu am avut unde sa ma intind, asa ca am stat treaza si atenta la drum. Ai mei ( in special mama) a vorbit mult, lucru ce m-a obosit si mai tare, dar am rezistat cu stoicism. Nu vedeam decat momentul cand o sa ma "prabusesc in pat" si sa dorm muuuuult si bine! Nu a fost chiar asa, caci la ora 8 a doua zi am fost in picioare!
Am avut usoare intepaturi sub coaste, in partea stanga, sub inima. Cred ca de la intestine. Si apoi o durere scurta si ascutita la o masea. Am baut apa cu inghitituri mici si a fost ok.
 
 Ziua 2: M-am trezit cu intepaturi la corason. Ori ca am dormit ca un prunc pe partea stanga, ori ca nu :)))) Nu stiu de unde pana unde, dar am stiut ca o sa imi treaca! .Mai apoi m-am intins pe o patura la soare si am adormit. Probabil vreo jumatate de ora. Am fost foarte ametita, am tremurat tare si am avut si o usoara stare de panica. Dar m-am linistit, respirand profund si stand la soare. Am avut un continuu zambet pe chip si o stare de calm cum nu am mai simtit de ceva vreme. Zen, adica.  Sa vedem filmuletul.


Si pe cea mai draga mama din univers:

si cateva poze:
tata, tinerel:
narcise, cele mai parfumate:
"sezlongul" de sub corcodus:
casa bunicilor:




Va urma partea a doua.....

4 comentarii:

  1. Simpatica FOC mama lu'Cori! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i? E asa de imbratisabila si alintabila si calda.. De fiecare data cand merg la ea o strang in brate tare! E mama mea! Cea mai importanta fiinta din lume!

      Ștergere
  2. Mi-ai facut pofta de mers la tara! Si mama ta este taaare simpatica, mai ales cum rontaie din stevie cu pofta! Imi place ca ai inceput sa faci video, si nu doar cu retete. La cat mai multe! Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dana, ma bucur ca ti-am facut asa pofta! Multumesc pentru aprecieri! Au mers direct la sufletel! Voi incerca sa fac cat mai multe filmulete ;)
      Te pup si eu cu drag!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...