"Orez" cu sos de rosii si crackersi de in
Astazi dupa ce am facut ochisori, am baut un pahar mare cu apa. Apoi mi-am pregatit un smoothie de luat la sala ( frunze de ridichi+2 banane+ faina proteica de canepa). Apoi a urmat nelipsita spirulina cu chlorella si sucul de la jumatate de lamaie.. Tot la blender mi-am pregatit o bautura delicioasa din cacao, miere, gurana si maca. Cat timp m-am aranjat am baut si licoarea minunata. Am devenit mintenas frumoasa si energizata! :))
La intoarcere de la sala am mancat crackersi de in. Pana mi-am calmat senzatia de foame.
Si pe la amiaza mi-am preparat ceea ce se vede in poza. Avem asa:
- "Orez" din telina ( telina data la robot plus un pic de praz, suc de lamaie si un pic de sare)
- crackersi de in cu legume
- "Salsa" sos ( 3 rosii + telina apio+brocoli+praz+lamaie+piper+sare) - totul blenduit
- buchetele brocoli
- felii de praz. ( prazul a fost invitatul special)
Totul a fost creat pe loc, in functie de ingredientele existente in casa! A fost delicios!
* orezul nu se poate manca crud (raw), asa ca folosim legume albe, care prin maruntire arata ca orezul.
Se poate folosi: conopida, pastarnac, telina. Evident ca nu are gust ca orezul gatit, dar este foarte bun si il recomand. Puteti incerca si reteta de aici .
ps. voi incerca sa postez descoperirile mele culinare pe blog, in limita timpului disponibil. Poate va fac pofta si incercati si voi! Asta mi-ar fi cea mai frumoasa rasplata!
Am gasit la Spar fulgi de orez bio, banuiesc ca sunt si in magazinele naturiste. S-ar putea manca muiat in apa, intr-o dieta vegana ma gandesc.
RăspundețiȘtergereDraga anonim, orezul este vegetarian, fara indoiala, si ar merge bine intr-o dieta vegana. In dieta crudivora insa, nu merge decat daca este incoltit. Fulgi ma indoiesc ca ar fi cruzi. Sunt fierti si apoi facuti asa.
RăspundețiȘtergere