duminică, 27 martie 2011

Purrrrrpleeee


Start eating purple for me nooow....

In frigider aveam o jumatate de varza rosie. Si plecand de la ideea cu purple, am purces sa fac ceva funny, artistic, si comestibil :))

Ingrediente:
- jumatate varza rosie - mica
- vreo 4 linguri de branzica de caju ( caju hidratat, scurs, blenduit cu sare si fulgi de drojdie inactiva)
- 250 ml apa plata
- frunza de loboda - pt decor.

So.. Am taiat doua feliute din varza de orizontala ( pt baza de decor), apoi ce a ramas am bagat la blender cu putina apa.Am pulsat de vreo cateva ori si varza s-a transformat in suc. Am luat o strecuratoare si am strecurat sucul, presand cu o lingura in sita, pentru a stoarce tot sucul din pulp maruntita.
Din sucul obtinut, am pus vreo 4 linguri in branzica de caju si am amestecat bine pana cand s-a facut lilalbastra :))) Restul de suc l-am facut zmuti.
Pulpa ramasa am asezat-o pe feliile de varza si am presarat putina sare.

Dupa sedinta foto, am pus branzica "lilalbastra" pe painici raw si am mancat cu rosii. A fost bun. Pulpa nu am mancat-o :D
Iar "baza" de varza, am mancat-o asa, cu putina sare deasupra. Frunza de loboda s-a alaturat altor doua gramajoare intr-un zmuti delicios.


Purrrplleeeeeeee i say!

4 comentarii:

  1. arata demential! trebuie sa fac si eu neaparat!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))) Asa este! Cred ca branzica asta ar fi o adevarata atractie si distractie pentru copii ( de toate varstele :))) )

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am facut reteta asta cu sfecla rosie si am pus si un tzar de lamaie. A fost dementiala!!!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...