vineri, 25 februarie 2011

Soare la pahar.

Asa mi-a scris o prietena pe Facebook. Si tare mi-a placut! Asa ca avem in continuare... soare la pahar :))
Aceasta budinca este facuta din avocado si banana. Fara zahar, fara lapte, fara ou. Este incredibil de aromata, pufoasa si dulce.
Eu am folosit pentru o persoana ( adica je) urmatoarele ingrediente:
- jumatate de avocado
- 1 banana.
Preparare:
Am bagat banana in blender, am blenduit-o sa se cremoseze, si apoi am adaugat avocado. Am mai amestecat putin si gata budinca!

Apoi am mai adaugat cateva fructe ce aveam in bucatarie:
- papaya
- portocale

Asezare:
1 strat fructe taiate cubulete apoi un strat generos de budinca, iar un strat de fructe, iar unu de budinca. Si sus, o palarie fistichie din portocala cu mot de budinca!

A papat fata tot! Taaare bun fu.

6 comentarii:

  1. Incredibil aranjamentul!!! Iti "ploua" in gura cand te uiti la "soarele" aista...
    Si eu fac asa ceva, te-ai prins nu?!?!
    Multzam de idee!
    Ma inspir de la tine ca am de unde :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu cum de nu te-am gasit pana acum...de aproximativ 1 an "cochetez" cu ideea de raw si pana acum am crezut ca descoperisem toate blogurile de la noi cu aceasta tema. Astazi am ramas cu gura cascata, la modul cel mai serios :) , cand am vazut la Ina like-uri la pozele tale. Si apoi am intrat pe blog si nu am mai plecat :)
    Toate retetele sunt absolut grozave si acum chiar nu mai am nici o scuza sa nu ma tin de treaba :) Iar pozele ma innebunesc...Felicitari din toata inima!

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumos blogul tau, de ceva timp ,cred ca mai bine de 1 an ma chinui sa dvin raw si eu, insa uneori m-am oprit la vegan, alteori la vegetarian si tot asa...cand cresc , cand scad, insa cel mai important e ca folosesc cam peste 50 % raw.....e binisor..panama hotarasc eu odata! ai poze minunate! o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai fetelor! Va multumesc sincer pentru cuvintele frumoase ce mi-au mers direct la inimioara!

    Angi.. te stie fata de demult si te pup. Ma bucur si este o onoare pentru mine sa te am aici, in acest loc (blog) tare drag mie.

    Diana.. wow.. multumesc. Ma bucur ca iti plac pozele si iti recomand din suflet sa te apuci de treaba :)) Incetisor, cheful vine. Eu m-am apucat mai serios de preparat raw din ianuarie anu asta. Deci.. ai grija ce iti doresti ca ti se poate indeplini! :)

    Iulia, iti multumesc. Nu trebuie sa te chinui sa devii raw. Mananca ce iti place, cum iti place. Nu iti impune nimic ci lasa-ti corpul sa se adapteze treptat. Cred ca daca iti acorzi macar o masa raw pe zi, vei avea f mult de castigat. Treptat, corpul se va obisnui, si va cere mai multe cruditati.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  5. daca mananci atatea cruditati mai canti la fel de frumos?salutari de la george din metrom

    RăspundețiȘtergere
  6. heii.. george..
    pai cant mai frumos acum :)) Na.. ca ma dadusi de gol! :)))
    Ma bucur sa aud de tine si sper ca esti bine si sanatos!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...